Design apod. hodnotit nebudu, jen snad, že některé prvky v ovládání se jakoby kříží (ale to může být záměr). Dotknu se jiné věci v e-shopu.
Některé použité fotky, především menších rostlin, výrazně svádí k dojmu, že právě ona vyfocená rostlina je právě ta, kterou si zájemce koupí.
Nechci dělat Adavu negativní reklamu, to v žádném případě, protože rostliny prostě bez jakékoliv diskuse produkují vysoce kvalitní, ale .... v Adavu jsem byl celkem třikrát, ale na rostlinu výšku rostliny 40cm, 2-3 roky starou či rostlinu podobající se menším rostlinám na fotkách jsem neměl štěstí. Možná jsem tam byl jen ve špatných termínech, žádný závěr z toho dělat rozhodně nehodlám, ale např. madarina C. deliciosa "Paterno" - stačí kouknout na odkaz na stránky a na přiloženou fotku (nejhezčí a největší rostlina co jsem si tam vybral, foceno navíc až po jedné růstové periodě, kterou zvádla až u mne doma) .... řekl bych, že rozdíl mezi fotkami je hodně výrazný.
Příloha:
2007-09-29.JPG [ 213.16 KB | Zobrazeno 954 krát ]
Jen prostě .... aby nebyl někdo následně zklamán. Jestli mohu vyjádřít svůj osobní názor, tak použité fotky v shopu by měly být všechny buď : 1. dospělých rostlin jako vzor, nebo 2. malých rostlin, v jejich nejobvyklejší podobě a velikosti jak jsou prodávány. Ten jakýsi "mezistupeň", který se tam občas objeví je opravdu, ale opravdu hodně zavádějící.
Ale to pochopitelně není věc tvůrce či správce webových stránek, ale .... a mě do toho v podstatě nic není ... dokonce, zcela pravdivě, je mi to zcela jedno.