Ovare,zkoumal jsem ty fotky,ta druhá je úplně nádherná!
Z toho bude super strom,jen to nepřežeň s péčí a nech ho,ať má čas rozdýchat to naše snažení!To myslím samozřejmě obrazně
Vím,o čem mluvím protože jak začnu opravdu něco intenzivně pěstovat,většinou to dopadne hodně blbě.S tou plísní jsem na rozpacích.Chtělo by alespoň přibližně zjistit,jaká rostlina to "zatáhla"!Šedavé fleky mi připadají spíš jako padlí z růží,
to se často objevuje při nerovnováze mezi vzdušnou a kořenovou vláhou.Jenže na citrusech
?Tam jsem spíš viděl černé fleky.Na to zabírá Previcur,do zálivky i na list,mám vyzkoušené.Nebo Novozir,popř.Champion,ale to by musela plíseň pocházet od plodových kultur-okurky,rajčata.melouny,tykve aj.Na to zatracené padlí-Beaton nebo Delan,ale objevuje se to pořád.Rozhodně to neotírej vlhkým hadříkem bez přípravku,fakt je dobrý ten Previcur.S těma ostatníma opatrně,návod
Můžeš vyzkoušet i Hypermangan BACHA
Je to silné okysličovadlo(proto ho nemají potvory v lásce
).Pouze lehce růžový roztok a vyzkoušet na pár listech,můžou černat.TAIKO,nebuď smutný,
určitě se časem podaří alespoň část z toho,co si přeješ.Jestli Ti to trochu pomůže,zasadil jsem semínka z toho"drobečka" a pokud vyrostou,máš u mne stromeček,opravdu hodně vydrží.Jen se ozvi