Zdenìk napsal:
Riči, musím ti ( Vám) povedať, že ste to úplne pokašlali. Ja bývam v Trenčíne a cesta do Brna nám trvala asi 4 hodiny, lebo boli obchádzky. Vstávali sme o 4 ráno, začo veľmi ďakujem mojim rodičom, aby sme to všetko stihli, a vôbec to neľutujem, ale to je Vaša vec. Ale keď som zistil, že mi Iva zaslala poštou to CD a dala si kvôli mne tu námahu, tak ma to presvedčilo o tom, že aký sú to ľudia a, že si naozaj dali záležať natom aby nám mohli ukázať, ako to tam vyzeralo. A keď si predstavím, že by moji rodičia mali urobiť niečo také a venovať toľko času ako venovali Ivo a Iva, tak viem, že by to neurobili z jedného dôvodu a to takého, že by nato nemali čas a trpezlivosť. Ja som si ten záznam keď som ešte nevedel, že mi ho Iva zašle pozrel tam kde aj ty a vôbec mi netrhalo žili, že v akej je to kvalite, hlavne, že som mohol vidieť ako to tam celé prebiehalo, a nehovor mi, že keď bolo pár vecí rozmazaných alebo niečo nebolo počuť, že to bol problém, pretože väčšine sa rozumieť dalo.
Zhodnotím to asi tak že nerád hovorím niečo starším ľudom ale mal by si sa nad sebou zamyslieť a uvedomiť si, že sa celý svet netočí len okolo teba. Si presne ako moja teta ,ktorá len vyhľadáva veci za ktoré môže niekoho zdžubať.
A keď sme pritom je to tak ako povedala Iva nech sa páči kľudne ti to pošle a uprav to. Ale samozrejme ako bolo vidieť tvoju odpoveď boli to len veľké reči.
PS: IVo a Iva, ďakujem vám zato čo ste spravili, a hentaké keci hlavne vy Iva si vôbec nevšímajte.
Ešte raz Iva ďakujem aj za balíček dosť ste ma prekvapili.
Tomáš