robega napsal:
nemá někdo volnou odnož banánovníku Musa sp. Ecuador nebo Red Dwarf?
Předem moc děkuji za nabídky
Na jar budem mat viacero odrod, ale ten Ecuador teda vobec nepoznam... podla mna to nie je ani autorizovany kultivar, takze s tym ti nepomozem.
Co sa tyka Dwarf Red, tak to je mimoriadne pekna odroda, nanestastie budem ale na jar (najskor) mat len maly offshot. Pokusim sa ti to do jesene rozmnozit, ale fakt za nic nerucim, lebo s takymi kultivarmi (neCavendish) moc skusenosti nemam.
Ak hladas nieco pekne, co by malo dat aj jest, navrhujem ti, nech si pozries thread na tomto fore (jedle bananovniky...), alebo
tuho rozsirujem rychlejsie, lebo tam nemama problem s obrazkami. Vravim, treba sa mi ozvat ziskaj si kontakt a uvidime.
Ja sam sa nan velmi tesim, len neviem, ci je to ta najstastnejsia odroda do bytu. Je to Dwarf, pravda, ale pre tie jeho bordovo cierneplody potrebuje sakra vela slnka
Co sa toho tyka, je mi to luto, ale forum mi nedovoli vlozit viac ako polovicu prispevko (antibot) nastavenie, takze nejaku dobu (kym to admin neobide alebo neumozni upravovat predosle prispevky) asi tu nebudem pisat o nicom.
Sorry. (Ano Petre, konecne budes mat volno a nemusis hladat kazde vlakno, co som zle zalozil
)