Ahoj, jmenuji se Starý rok.
Pokud si myslíte, že mě baví dívat se na to, jak si všichni přejete na mé smrtelné posteli vše krásné, tak jste na omylu.
Vánoce, totiž, mí drazí, je pro mě událost velmi smutná. Končí můj život a nikdo mi nic hezkého už nepřeje.
Takže za tento uplynulý rok vám chci říci: Pamatujte svých omylů a vyvarujte se jich v roce budoucím.
Každý máme co napravovat.
Ahoj, jmenuji se Štědrý večer!
Je moc dobře, že se na mě těšíte! Přicházím k Vám každý rok a vidím jen plné stoly a plné odpadkové koše a zářící úsměvy. Je to moc dobře. Bůh vám žehná a jsem rád, že si to uvědomujete.
Ale jinde, mí drazí, vidím i samotu a tíseň lidí, které necháváme na tento den jejich osudu a jejich myšlenkám a bolesti.
Přeji Vám moc a moc, ať ve Vašich tvářích uvidím vždy jenom tu zář a nikdy ne tu tíseň. A pokud o někom víte, kdo nezáří, vemte jej k sobě. Ať se díky Vaší záři také i jeho tvář rozjasní!
Ahoj, jmenuju se Nový rok!
Chcete vědět, co mám pro Vás nachystané?
Mám pro Vás na každý měsíc připravené překvapení. Snad se Vám, bude líbit!!
Ahoj, jmenuji se LUCKA
A s celou svojí rodinou vás zdravíme a vzpomínáme na Vás, jaké to bylo v roce 2005, když jsme se tady setkali a jaké si to uděláme pěkné, až se potkáme v tom roce příštím.
Těším se na setkání a na úsměv, kterým se přivítáme. Kéž nám nikdy z tváří nezmizí.